Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (2024)

Omschrijving

Vrijstaand, statig, robuust, oerdegelijk, ruim, kwalitatief uitstekend en zeer riant perceel....

In een notendop enkele facetten die kenmerkend zijn voor deze riante villa, de locatie en de markante tuin.

Aan de zeer rustige Sint Nikolaasstraat gelegen, vrijstaande villa met o.a. slaapkamer en badkamer op de begane grond, voortuin, zijtuin met overkappingen aan de

...

Lees meer

Kenmerken

Soort objectWoonhuisBouwjaar1978Woonoppervlakte233 m²Aantal kamers6

Lees meer

Foto's

Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (1)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (2)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (3)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (4)

Meer foto's

Omschrijving

Vrijstaand, statig, robuust, oerdegelijk, ruim, kwalitatief uitstekend en zeer riant perceel....

In een notendop enkele facetten die kenmerkend zijn voor deze riante villa, de locatie en de markante tuin.

Aan de zeer rustige Sint Nikolaasstraat gelegen, vrijstaande villa met o.a. slaapkamer en badkamer op de begane grond, voortuin, zijtuin met overkappingen aan de woning, lange oprit, vrijstaande, in spouw uitgevoerde garage met kap en uitermate riante en strak aangelegde achtertuin.

Helvoirt is perfect gesitueerd nabij zowel 's Hertogenbosch als Tilburg. Alle voorzieningen op loop- en fietsafstand en uitvalswegen naar de steden binnen handbereik. Zeer groenrijke omgeving met o.a. de Loonse en Drunense duinen en bosrijke omgeving van Vught en Cromvoirt 'om de hoek'.

KENMERKEN:


- De woning is gebouwd in 1978.
- Perceeloppervlakte bedraagt maar liefst 1910 m².
- Woonoppervlakte is 233 m² exclusief 40 m² aan overig inpandige zolderruimte, waar door het plaatsen van een vaste trap zeer eenvoudig extra kamers te realiseren zijn (conform op locatie ingemeten NEN 2580 meetrapport)*.
- De inhoud is 1015 m³ (conform op locatie ingemeten NEN 2580 meetrapport)*.
- Verwarming en warm water worden geleverd via gecombineerde Nefit CV ketel en gasboiler uit ca. 2000.
- De woning is voor destijds in 1978 op verzoek van de eigenaar extra geïsoleerd en derhalve voorzien van vloer-, wand- en dakisolatie.
- De betere isolatie resulteert in een energielabel C en is geldig tot 15-06-2033.
- Woning is v.v. dubbel glas.
- Zowel de begane grond als de verdieping beschikt over een badkamer. Tevens heeft de woning een slaapkamer op de begane grond.

INDELING:
BEGANE GROND (beton vloer):

Via de oprit en de ruime voortuin is de overdekte entree van de woning te bereiken. In de zeer ruime hal valt direct het markante metselwerk van IJsselsteentjes op in de wand en aan het plafond.

Deze ruime hal heeft een garderobenis, is v.v. de meterkast (10 groepen, 2 AL-schakelaars en krachtgroep), het deels betegelde toilet met wandcloset en fontein, de gemetselde trapopgang en toegang tot zowel de keuken, woonkamer als de badkamer op de begane grond.

Vanuit de badkamer is de slaapkamer te bereiken. De deels betegelde badkamer is in 2022 vernieuwd en v.v. open inloopdouche, wastafel en Geberit spoel-/wandcloset. De badkamer heeft tevens elektrische vloerverwarming. De aangrenzende slaapkamer is afgewerkt met vloerbedekking, behang- en pleisterwerk wanden en een verlaagd plafond. De kamer heeft een afmeting van 3,23 x 4,98 m.

Via dubbele, massief eiken, openslaande deuren is, vanuit de hal, de woonkamer te bereiken. Deze woonkamer heeft een grootte van 65 m². De kamer beschikt over een zandstenen schouw met open haard en is afgewerkt met vloerbedekking in het zitgedeelte en tegels in het eetgedeelte, behang, schoon metselwerk met IJsseltjes en schuurwerk wanden en massief eiken (sier)balken plafond en in het eetgedeelte een pleisterwerk plafond.

In het eetgedeelte aan de achterzijde van de woonkamer geeft een brede schuifpui toegang tot de achtertuin en openslaande tuindeuren toegang tot de zijtuin. Hier is, naast de toegang via de hal, tevens via de woonkamer, de keuken te bereiken.

De U-opgestelde, halfopen keuken is afgewerkt met een granieten blad en verder v.v. een keramische kookplaat, vaatwasser, afzuigschouw, oven en koelkast.

Vanuit de keuken is de bijkeuken te bereiken. De deels betegelde bijkeuken heeft een kastenwand, aansluiting voor de wasapparatuur en biedt toegang tot de achtertuin.

1e VERDIEPING (beton vloer):
De imposante overloop op de verdieping geeft zicht op de onderliggende hal. De overloop is dusdanig groot dat er een eenvoudige mogelijkheid is tot het plaatsen van een vaste trap naar de zolder of zelfs het realiseren van een extra kamer.

De overloop geeft toegang tot 4 zeer ruime slaapkamers en een 2e badkamer.

2 kamers zijn aan de achterzijde gelegen, 1 kamer aan de zijkant van de woning net als de badkamer aan de andere zijde en 1 kamer is aan de voorzijde gesitueerd.

De kamer aan de voorzijde geeft toegang tot een grote bergkast van 1,25 x 6.00 m in de schuinte van de kap. De grote kamer aan de zijkant van de woning, aan de zijde van de oprit, geeft aan de voorkant en achterkant eveneens toegang tot bergkasten in de schuinte van de kap en heeft in de kamer de kap in het zicht. Ook kamer 4 is v.v. een bergkast van 1,35 x 3,39 m in de schuinte van de kap.

De kamers hebben de volgende afmetingen (excl. genoemde bergruimtes):
Kamer 1 aan de voorzijde 3,97 x 4,50 m;
kamer 2 aan de zijkant 3,23 x 4,89 m;
kamer 3 aan de achterzijde 3,20 x 3,39 m en
kamer 4 aan de achterzijde 4,00 x 3,39 m.

De badkamer van 11 m² is deels betegeld, heeft een dakkapel en is van alle gemakken voorzien met een ligbad, open douche, wastafel en toilet.

De slaapkamers zijn afgewerkt met respectievelijk een v-groef laminaat vloer en visgraat, eiken vloer, pleisterwerk wanden en glasvlies behang plafond.

2e VERDIEPING (houten vloer):
Via een vlizotrap op een slaapkamer aan de achterzijde is een meer dan volwaardige zolderverdieping te bereiken.

De 40 m² bruikbare vloeroppervlakte geeft diverse mogelijkheden, waaronder het realiseren van extra kamers.

De zolder is nu ingedeeld in een ruime voorzolder met daar de opstelling van de CV-installatie en boiler en doorgang naar een riante, open zolderruimte.

BUITENLEVEN:
De woning is omringd door zeer fraaie, strak aangelegde tuinen.

De voortuin is aangelegd met taxushagen, bodembedekkers, vaste planten en borders tegen de woning. Naast de voortuin is de oprit naar de garage met parkeermogelijkheid voor minimaal 5 auto's. Tussen de woning en de garage is een afgesloten poort naar de achtertuin.

De garage is tevens vanuit de achtertuin te bereiken. De garage met zadeldak heeft een afmeting van 8,90 x 3,47 m, is in spouw uitgevoerd en biedt ruimte aan 1 à 2 auto's.

De achtertuin, op het zuidoosten gesitueerd is uitermate riant met een diepte van 58 m en een breedte van gemiddeld 21 m. Direct achter de woning is een groot terras met dakplatanen als natuurlijke zonwering. Aan de zijkant van de woning is er een overkapping / veranda met zicht op de zijtuin.

De achtertuin heeft een gazon, strakke hagen, diverse bomen, borders en looppaden.

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Peeters-Bouckaert Makelaars laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

OverdrachtStatusBeschikbaarVraagprijs€ 889.000,- kosten koperPrijs per m²€ 3.815,45Aanvaardingin overlegBouwvormSoort objectWoonhuisSoort woningVillaType woningVrijstaande woningKwaliteit woningNormaalBouwjaar1978BouwvormBestaande bouwLiggingAan rustige weg, in woonwijk en in bosrijke omgevingBijzonderhedenToegankelijk voor ouderenOppervlakte en inhoudWoonoppervlakte233 m²Woonkameroppervlakte65 m²Perceeloppervlakte1910 m²Externe bergruimte31 m²Inhoud1015 m³Gebouwgebonden buitenruimte11 m²IndelingOverige inpandige ruimte40 m²Aantal kamers6Aantal slaapkamers5Aantal badkamers2Badkamer VoorzieningenDouche, 2 Toiletten, Vloerverwarming, Ligbad, 2 Wastafels, InloopdoucheAantal woonlagen2 woonlagen en een zolderVoorzieningenTV kabel, Buitenzonwering, Rookkanaal, SchuifpuiEnergieEnergieklasseCEnergie einddatum15-06-2033IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en dubbel glasVerwarmingC.V.-KetelWarmwaterC.V.-Ketel en gasboiler eigendomC.V.-KetelNefit (Gas Combiketel uit 2000, eigendom)BuitenruimteTuinTuin rondomHoofdtuinTuin rondomKwaliteit tuinFraai aangelegdParkeergelegenheidGarageVrijstaand steen, voor 2 auto'sVoorzieningenVoorzien van elektra en met vlieringParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren en op eigen terreinParkeeroppervlakte30 m² (890 bij 347)Totaal aantal garages1DakSoort dakSamengesteld dakMateriaalPannenOverigPermanente bewoningJaOnderhoud binnenGoedOnderhoud buitenGoedHuidig gebruikWoonruimteHuidige bestemmingWoonruimteKadastrale gegevensGemeenteHelvoirtSectieDPerceelnummer4271Oppervlakte1910 m²EigendomssituatieVolle eigendom

  • Foto's
  • Plattegronden

Foto's

Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (5)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (6)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (7)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (8)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (9)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (10)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (11)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (12)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (13)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (14)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (15)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (16)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (17)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (18)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (19)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (20)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (21)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (22)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (23)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (24)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (25)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (26)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (27)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (28)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (29)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (30)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (31)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (32)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (33)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (34)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (35)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (36)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (37)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (38)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (39)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (40)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (41)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (42)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (43)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (44)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (45)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (46)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (47)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (48)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (49)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (50)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (51)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (52)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (53)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (54)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (55)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (56)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (57)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (58)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (59)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (60)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (61)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (62)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (63)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (64)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (65)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (66)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (67)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (68)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (69)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (70)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (71)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (72)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (73)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (74)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (75)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (76)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (77)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (78)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (79)

Plattegronden

Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (80)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (81)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (82)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (83)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (84)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (85)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (86)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (87)Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (88)

CBS Statistieken

";}var diep = 0;searchChilds(mainElement, table, titel, diep, dataProperties);// START GoogleDataArray// Regio Aanduiding en Postcode heeft geen goede data voor in een pie chartif (mainElement.Title === 'Regioaanduiding' || mainElement.Title === 'Postcode') {return;}if (!googleDataArray[mainElement.Title]) {googleDataArray[mainElement.Title] = {};}if (!googleDataArray[mainElement.Title][year]) {googleDataArray[mainElement.Title][year] = {};}// Voeg zoeken op type in de typeSelect dropdownvar optionExists = false;for (i = 0; i < typeSelect.length; ++i){if (typeSelect.options[i].value == mainElement.Title){optionExists = true;}}if (!optionExists) {var option = document.createElement('option');option.value = mainElement.Title.trim();option.text = mainElement.Title.trim();typeSelect.appendChild(option);}dataProperties.value.filter(function(element) {addChildTopics(element, mainElement, year, dataProperties, typedDataSet);});// END GoogleDataArray}})// Voeg zoeken op regio + jaar toe aan de compare dropdown typedDataSet.value.filter(function(regio) {var option = document.createElement('option');option.value = regio.Codering_3.trim();option.text = regio.Title.trim() + ' (' + regio.SoortRegio_2.trim() + ', ' + year + ')';option.title = year;var option2 = option.cloneNode(true);if (year == '2016') {if (option.value.startsWith("WK")) {option.selected = true;}} else if (year == '2015') {if (option2.value.startsWith("WK")) {option2.selected = true;}}compareSelect1.appendChild(option);compareSelect2.appendChild(option2);});var header = table.createTHead().insertRow(0);header.insertCell().outerHTML = "

";typedDataSet.value.filter(function(mainElement) {header.insertCell().outerHTML = "

";for (rowKey in mainElement) {if (mainElement.hasOwnProperty(rowKey)) {var row = table.rows.namedItem(rowKey);if (row) {row.insertCell().innerHTML = mainElement[rowKey];}}}})jQuery('.cbs_table_' + year).html(table.outerHTML);}/* * Search Childs van de dataProperties door middel van recursie! Zodat we een goede * structuur hebben in de tabel */function searchChilds(mainElement, table, titel, diep, dataProperties) {dataProperties.value.filter(function(element) {if (element.ParentID === mainElement.ID) {if (element.Type === 'TopicGroup') {diep++;if (element.Description) {titel += "

";}searchChilds(element, table, titel, diep, dataProperties);titel = '';diep--;}if (element.Type === 'Topic') {diep++;titel += "

";addRow(element, table, titel)titel = '';diep--;}}});};/* * Voeg een row toe aan de tabel en set alle belangrijke data als attributes op * de

Sint Nikolaasstraat 16 A in Helvoirt 5268 EK: Woonhuis te koop. (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Patricia Veum II

Last Updated:

Views: 6758

Rating: 4.3 / 5 (44 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Patricia Veum II

Birthday: 1994-12-16

Address: 2064 Little Summit, Goldieton, MS 97651-0862

Phone: +6873952696715

Job: Principal Officer

Hobby: Rafting, Cabaret, Candle making, Jigsaw puzzles, Inline skating, Magic, Graffiti

Introduction: My name is Patricia Veum II, I am a vast, combative, smiling, famous, inexpensive, zealous, sparkling person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.