Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (2024)

Omschrijving

We hebben viaArtificial Intelligenceen chatGPT gevraagd om de Sportlaan 39 in Udenhout samen te vatten:

'**EEN UNIEKE VONDST OP DE SPORTLAAN 39!**

Welkom bij een thuis waar gemak en elegantie samenkomen op de iconische Sportlaan 39. Als makelaarskantoor zijn we verheugd om deze parel aan te bieden, waar comfort en stijl hand in hand gaan.

...

Lees meer

Kenmerken

Soort objectWoonhuisBouwjaar1968Woonoppervlakte164 m²Aantal kamers5

Lees meer

Foto's

Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (1)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (2)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (3)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (4)

Meer foto's

Omschrijving

We hebben viaArtificial Intelligenceen chatGPT gevraagd om de Sportlaan 39 in Udenhout samen te vatten:

'**EEN UNIEKE VONDST OP DE SPORTLAAN 39!**

Welkom bij een thuis waar gemak en elegantie samenkomen op de iconische Sportlaan 39. Als makelaarskantoor zijn we verheugd om deze parel aan te bieden, waar comfort en stijl hand in hand gaan.

Stel je voor: je eigen oase van rust, slechts een lifttocht verwijderd van sereniteit. Met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, is dit huis ontworpen om aan al je behoeften te voldoen, nu en in de toekomst. Geen gesjouw meer met de trap, maar gewoon genieten van het gemak van alles binnen handbereik.

En laten we het hebben over die garage - een droom voor autoliefhebbers of een toevluchtsoord voor al je opslagbehoeften. En alsof dat nog niet genoeg is, omarmt een weelderige tuin dit huis, waar de mogelijkheden eindeloos zijn voor buitenplezier en ontspanning.

Maar wacht, er is meer! Deze woning ligt niet alleen op een superlocatie, maar wordt ook gekoesterd en onderhouden met liefde en zorg. Het is een plek waar je thuiskomt en meteen het gevoel hebt dat alles klopt.

Klaar om je leven naar een hoger niveau te tillen? Dan is de Sportlaan 39 de perfecte match voor jou. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons je leiden naar je nieuwe begin.'

Oké, met een knipoog en misschien wat Amerikaans en overdreven, maar grotendeels snapt AI het wel dat we hier te maken hebben met een hele fijne woning......

De Sportlaan 39 is omringd door riante tuinen, heeft een grote oprit, achterom, vrijstaande garage met vliering en aangebouwde, stenen berging en hobbyruimte, houten tuinchalet, grote vijverpartij en ligt ideaal aan een nieuw ingericht plein met louter bestemmingsverkeer.

KENMERKEN:


- De woning is gebouwd in 1968.
- Perceeloppervlakte is 889 m².
- Inhoud van de woning bedraagt 594 m³ (conform NEN 2580 meetrapport op locatie ingemeten)*.
- Netto woonoppervlakte is 164 m². (conform NEN 2580 meetrapport op locatie ingemeten)*.
- Garage en de 2 bergingen zijn aan elkaar gebouwd en hebben een gezamenlijke grootte van 69 m² (conform NEN 2580 meetrapport op locatie ingemeten)*.
- Verwarming en warm water worden geleverd via een Nefit Topline HR combi uit 2011.
- Badkamer en serre zijn beide v.v. vloerverwarming.
- Woning is deels v.v. dubbel glas, spouwmuurisolatie en dakisolatie.
- Aan de voorzijde van de woning liggen 16 zonnepanelen die in 2022 zijn geplaatst.
- Voorzijde en achterzijde van de woning is v.v. zonwering.
- Energielabel is in aanvraag en volgt zo spoedig mogelijk.
- De woning heeft ter vervanging van een vaste trap een volwaardige personenlift van begane grond naar de verdieping. Lift wordt jaarlijks gecontroleerd via een onderhoudscontract, heeft een uitvalbeveiliging en is binnen ca. 15 seconden boven of beneden. Ideaal voor ouderen en/of minder validen.

INDELING:
BEGANE GROND:

Via de voortuin is de entree van de woning te bereiken. De ruime ontvangsthal heeft een vaste garderobekast, meterkast en een volledig betegeld toilet met wandcloset en fontein. Vanuit de hal is er toegang tot de badkamer, slaapkamer, woonkamer en keuken. In de hal is tevens de volwaardige personenlift geplaatst.

De voormalige trapopgang is vervangen ten behoeve van de personenlift. Uiteraard kan er weer trap geplaatst worden naast de lift of weer te vervanging van de lift.

Vanuit de hal is aan de linkerzijde de woonkamer te bereiken. De L-vormige woonkamer heeft een open haard met sierhaard en geeft toegang tot een aan de zijkant aangebouwde serre. Samen hebben de ruimtes een grootte van ruim 49 m². De woonkamer is afgewerkt met vloerbedekking, structuurverf wanden en balken plafond. De serre heeft een tegelvloer met vloerverwarming. In de serre is een loopdeur naar de achtertuin.

Vanuit de kamer is tevens de keuken te bereiken. De woonkeuken van 13 m² heeft een opstelling in 2 delen en is v.v. een Espresso-apparaat (2023), nieuwe vaatwasser (2024), 2 koelkasten, een combi-oven, stoomoven, inductie kookplaat en een afzuigkap. Vanuit de keuken is eveneens de achtertuin te bereiken.

Vanuit de hal is aan de achterzijde de slaapkamer te bereiken. Deze is afgewerkt met vloerbedekking, behang wanden en balken plafond en heeft een grootte van 12 m² . Vanuit de slaapkamer is er directe toegang tot de riante badkamer, die eveneens via de hal toegankelijk is. De badkamer is ruim met een grootte van 12 m², volledig betegeld en v.v. de nodige luxe met een stoomdouchecabine, ligbad / whirlpool, wandcloset met spoelfunctie en wastafelmeubel. Aansluitend aan de badkamer is een ruime inloopkast van 2,20 x 2,30 m.

1e VERDIEPING:
De zeer ruime overloop is te bereiken via de volwaardige personenlift. Vanuit de overloop is er toegang tot 3 slaapkamers en de CV-WM ruimte. De overloop heeft aan de voorzijde een dakkapel.

De kamers zijn afgewerkt met vloerbedekking, behang- en pleisterwerk wanden en schroten afwerking in de schuinte van de kap. De kamers hebben bergingen in de knieschotten en 1 slaapkamer heeft een wastafel. Vanuit 2 slaapkamers is er een luik naar een bergvliering.

De kamers hebben de volgende afmetingen:
kamer 1 aan de linkerzijde van de woning 3,46 x 4,62 m (excl. bergingen in de schuinte van de kap)
kamer 2 aan de rechtervoorzijde van de woning 3,47 x 3,09 m (excl. bergingen in de schuinte van de kap)
kamer 3 aan de rechterachterzijde van de woning 3,47 x 2,62 m (excl. bergingen in de schuinte van de kap).

Aan de achterzijde van de woning is de Was- en CV-ruimte gesitueerd. Hier is de aansluiting t.b.v. de wasapparatuur, de CV-opstelling en de opstelling van de omvormer van de zonnepanelen.

2e VERDIEPING:
Via een luik in 2 van de 3 slaapkamers is een bergvliering bereikbaar.

BUITENLEVEN:
De tuin is omringd door ruime en fraai aangelegde tuinen.

Dat is direct aan de voorzijde te zien met de zeer verzorgde en ruime voortuin. Aan de rechterzijde is een ruime oprit voor toegang tot de garage, achterom en met een mogelijkheid tot het plaatsen van meerdere auto's.

Aan de linkerzijde van de woning is een afgesloten zijtuin. De achtertuin is hoofdzakelijk gesitueerd op het westen en heeft derhalve een zeer prettige zonrichting. Door de grootte van de tuin met een breedte van ruim 27 meter en een diepte van ruim 17 meter, is er sowieso altijd ruimte voor zon- en schaduwplekken. De achtertuin is eveneens fraai aangelegd met een groot terras, strakke vijverpartij en houten chaletberging met overkapping.

De garage van 30 m² is verwarmd, v.v. water en elektra en heeft een elektrisch bedienbare sectionaaldeur. In de garage geeft een vlizotrap toegang tot een bergvliering. Aansluitend aan de garage is een berging gerealiseerd en daar weer aansluitend een hobbyruimte. Beide zijn verwarmd en v.v. water en elektra. De berging heeft een grootte van 20 m² en de hobbyruimte 12 m².

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Peeters-Bouckaert Makelaars laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

OverdrachtStatusBeschikbaarVraagprijs€ 750.000,- kosten koperPrijs per m²€ 4.573,17Aanvaardingin overlegBouwvormSoort objectWoonhuisSoort woningBungalowType woningVrijstaande woningKwaliteit woningNormaalKenmerkenSemi-bungalowBouwjaar1968BouwvormBestaande bouwLiggingAan rustige weg, in woonwijk, vrij uitzicht en beschutte liggingBijzonderhedenToegankelijk voor ouderen en toegankelijk voor minder validenOppervlakte en inhoudWoonoppervlakte164 m²Woonkameroppervlakte49 m²Perceeloppervlakte889 m²Externe bergruimte69 m²Inhoud594 m³IndelingAantal kamers5Aantal slaapkamers4Aantal badkamers1Badkamer VoorzieningenWhirlpool, Wastafelmeubel, Vloerverwarming, Toilet, StoomcabineAantal woonlagen2 woonlagenVoorzieningenTV kabel, Buitenzonwering, Lift, Stoomcabine, Rookkanaal, ZonnepanelenEnergieEnergieklasseNiet aanwezigIsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en gedeeltelijk dubbel glasVerwarmingC.V.-KetelWarmwaterC.V.-KetelC.V.-KetelNefit Topline HR (Gas Combiketel uit 2011, eigendom)BuitenruimteTuinTuin rondomHoofdtuinTuin rondomAchteromJaKwaliteit tuinVerzorgdBergruimteSchuur / BergingAangebouwd steenVoorzieningenVoorzien van verwarming, voorzien van elektra en voorzien van waterParkeergelegenheidGarageVrijstaand steen en parkeerplaats, voor 1 autoVoorzieningenVoorzien van verwarming, voorzien van elektra, voorzien van water, met vliering en met elektrische deurParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren en op eigen terreinParkeeroppervlakte29 m² (796 bij 371)Totaal aantal garages1DakSoort dakZadeldakMateriaalPannenOverigPermanente bewoningJaOnderhoud binnenGoedOnderhoud buitenGoedHuidig gebruikWoonruimteHuidige bestemmingWoonruimteKadastrale gegevensGemeenteUdenhoutSectieFPerceelnummer3812Oppervlakte889 m²EigendomssituatieVolle eigendom

  • Foto's
  • Plattegronden

Foto's

Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (5)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (6)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (7)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (8)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (9)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (10)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (11)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (12)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (13)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (14)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (15)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (16)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (17)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (18)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (19)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (20)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (21)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (22)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (23)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (24)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (25)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (26)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (27)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (28)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (29)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (30)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (31)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (32)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (33)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (34)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (35)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (36)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (37)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (38)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (39)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (40)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (41)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (42)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (43)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (44)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (45)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (46)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (47)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (48)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (49)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (50)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (51)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (52)

Plattegronden

Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (53)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (54)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (55)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (56)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (57)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (58)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (59)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (60)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (61)Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (62)

CBS Statistieken

";}var diep = 0;searchChilds(mainElement, table, titel, diep, dataProperties);// START GoogleDataArray// Regio Aanduiding en Postcode heeft geen goede data voor in een pie chartif (mainElement.Title === 'Regioaanduiding' || mainElement.Title === 'Postcode') {return;}if (!googleDataArray[mainElement.Title]) {googleDataArray[mainElement.Title] = {};}if (!googleDataArray[mainElement.Title][year]) {googleDataArray[mainElement.Title][year] = {};}// Voeg zoeken op type in de typeSelect dropdownvar optionExists = false;for (i = 0; i < typeSelect.length; ++i){if (typeSelect.options[i].value == mainElement.Title){optionExists = true;}}if (!optionExists) {var option = document.createElement('option');option.value = mainElement.Title.trim();option.text = mainElement.Title.trim();typeSelect.appendChild(option);}dataProperties.value.filter(function(element) {addChildTopics(element, mainElement, year, dataProperties, typedDataSet);});// END GoogleDataArray}})// Voeg zoeken op regio + jaar toe aan de compare dropdown typedDataSet.value.filter(function(regio) {var option = document.createElement('option');option.value = regio.Codering_3.trim();option.text = regio.Title.trim() + ' (' + regio.SoortRegio_2.trim() + ', ' + year + ')';option.title = year;var option2 = option.cloneNode(true);if (year == '2016') {if (option.value.startsWith("WK")) {option.selected = true;}} else if (year == '2015') {if (option2.value.startsWith("WK")) {option2.selected = true;}}compareSelect1.appendChild(option);compareSelect2.appendChild(option2);});var header = table.createTHead().insertRow(0);header.insertCell().outerHTML = "

";typedDataSet.value.filter(function(mainElement) {header.insertCell().outerHTML = "

";for (rowKey in mainElement) {if (mainElement.hasOwnProperty(rowKey)) {var row = table.rows.namedItem(rowKey);if (row) {row.insertCell().innerHTML = mainElement[rowKey];}}}})jQuery('.cbs_table_' + year).html(table.outerHTML);}/* * Search Childs van de dataProperties door middel van recursie! Zodat we een goede * structuur hebben in de tabel */function searchChilds(mainElement, table, titel, diep, dataProperties) {dataProperties.value.filter(function(element) {if (element.ParentID === mainElement.ID) {if (element.Type === 'TopicGroup') {diep++;if (element.Description) {titel += "

";}searchChilds(element, table, titel, diep, dataProperties);titel = '';diep--;}if (element.Type === 'Topic') {diep++;titel += "

";addRow(element, table, titel)titel = '';diep--;}}});};/* * Voeg een row toe aan de tabel en set alle belangrijke data als attributes op * de

Sportlaan 39 in Udenhout 5071 CB: Woonhuis te koop. (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Greg O'Connell

Last Updated:

Views: 6754

Rating: 4.1 / 5 (42 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Greg O'Connell

Birthday: 1992-01-10

Address: Suite 517 2436 Jefferey Pass, Shanitaside, UT 27519

Phone: +2614651609714

Job: Education Developer

Hobby: Cooking, Gambling, Pottery, Shooting, Baseball, Singing, Snowboarding

Introduction: My name is Greg O'Connell, I am a delightful, colorful, talented, kind, lively, modern, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.